< >
Nieuwe kleurenbrochure Pure & Original Pure & Original Landelijke muren & vloeren verf, muurverf, schilderen, verven, pure and original, interieur, wonen, landelijk, modern,Verf en lak
< >
Nieuwe kleurenbrochure Pure & Original Pure & Original Landelijke muren & vloeren verf, muurverf, schilderen, verven, pure and original, interieur, wonen, landelijk, modern,Verf en lak

Pure & Original is een Nederlands familiebedrijf met een breed assortiment aan verschillende verfsoorten in het hoge segment. Hun bekendste verfsoort is de krijtverf, Classico genaamd. Kleuren die het meest bij het merk horen, zijn vaak zachte grijstinten, beige en wit, die in de loop der jaren tot in de perfectie zijn ontwikkeld.

 


 

Pure & Original brengt een nieuwe kleuren brochure uit. Deze nieuwe kleuren brochure is uitgebreid met meer kleuren, tot wel 170 handbeschilderde pastilles en nu ook voorbeelden van de Fresco en Marrakech Walls verf!

 

De kleuren brochure is in de Engelse taal en heeft een inlay in het Duits en Frans. Op de achterkant vind je technische basisinformatie en beknopte informatie over Pure & Original, primers en afwerkingen en de duurzaamheidsvisie van het merk.

 

De pastilles zijn met de hand beschilderd met Classico krijtverf, maar de kleuren zijn ook verkrijgbaar in andere verfsoorten zoals Fresco kalkverf, Licetto afwasbare muurverf, Marrakech Walls betonlook verf, Kalei gevelverf, binnen- en buitenverven en vloerverf . Wat ook nieuw is naast de extra kleuren zijn een aantal voorbeelden van de Fresco kalkverf, Marrakech Walls, Licetto, Traditional Paint binnen- en buitenlak en Carazzo universele lak voor trappen en vloeren.

 

De kleuren brochure is gratis af te halen bij de Pure & Original dealers. Ze kunnen ook advies geven over de juiste kleuren en verven.

 

www.pure-original.com/samples-downloadsKleur: Grijs
Credits: Pure &amp; Original
Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt