< >
Warme sfeer met plek voor kleurrijke kunst Aangenaam Interieuradvies Moderne woonkamers interieurontwerp, interieurstyling, binnenhuisarchitect, interieurontwerper, interieurstylist
< >
Warme sfeer met plek voor kleurrijke kunst Aangenaam Interieuradvies Moderne woonkamers interieurontwerp, interieurstyling, binnenhuisarchitect, interieurontwerper, interieurstylist

De opdrachtgevers wilden graag hun woonkamer met open keuken een flinke metamorfose geven. Zij gaven Aangenaam Interieuradvies de opdracht om een ontwerp te maken voor een sfeervol geheel met warm en gedurfd kleurgebruik, mooie meubelstukken, ruimte voor kleurrijke kunst, een fijn lichtplan met mooie lampen en een bijzondere maar prettige indeling. Er is veel veranderd! Er is een prachtige visgraat houten vloer gekomen in gerookt eiken. Een spierwitte nieuwe keuken. Een spierwitte maatwerk tv dressoir meubel met mooie decoratieve planken. Dit zwevende tv-dressoir sluit aan op de bestaande kast die om de trap heen was gemaakt. Een roomdivider met open vakken, die zorgt voor een mooie natuurlijke verdeling van de ruimte, zonder deze af te sluiten. Tevens biedt de roomdivider ook ruimte aan mooi stukken kunst en persoonlijke decoratie items. Ook wordt hiermee op een slimme manier een lelijke paal uit het zicht getrokken, die de uitbouw ondersteunt. 

De opdrachtgevers kozen er voor om Aangenaam Interieuradvies als projectbegeleider voor de uitvoering van de plannen te betrekken. Als projectbegeleider zijn wij het aanspreekpunt namens de klant voor de uitvoerende partijen van begin tot eind. Het offerte-stadium, het maken van een planning, de controle ter plaatse tijdens de uitvoering, de opdrachtgever up-to-date houden van de ontwikkelingen, en alle overige zaken die bij een goede projectbegeleiding komen kijken, neemt Aangenaam Interieuradvies uit handen. 

In deze woonkamer komen italiaans design, kleurrijke kunst, bijzondere verlichtingsarmaturen en comfort tot een mooi geheel bijeen.

Credits: aangenaam interieuradvies
Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt