De Franse eigenaren van dit herenhuis in de periferie van het Haagse stadscentrum laten zich graag omgeven door licht. Dat gegeven was dan ook een belangrijk uitgangspunt bij de ingrijpende renovatie van het ruim honderd jaar oude pand. De oorspronkelijke indeling van het drie verdiepingen tellende pand diende daarbij als uitgangspunt. 

Op de begane grond is de kamer en suite behouden gebleven en is het oorspronkelijke ornamentenplafond hersteld. De keuken is bij de woonkamer getrokken waardoor de ruimte een open karakter heeft gekregen. Zowel op de begane grond als op de verdiepingen is gekozen voor een witte basis die het ruimtelijk effect versterkt. Op de verdiepingen bevinden zich vijf slaapkamers, een speelkamer en twee badkamers. Het herenhuis herbergt een gezin met kinderen.

Credits: Foto René Gonkel
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer