<
FreshBed Hybride - afstandsbediening FreshBed Scandinavische slaapkamers Bedden en hoofdeinden
<
FreshBed Hybride - afstandsbediening FreshBed Scandinavische slaapkamers Bedden en hoofdeinden

Spreekt het uiterlijk van een boxspring u aan? Dan kan het vanaf nu ook een FreshBed zijn mét de uitstraling van een boxspring! Het bedmodel Hybride combineert de looks van een boxspring met alle voordelen van FreshBed.

Met FreshBed bent u verzekerd van een ideaal bedklimaat.
De bedden hebben een ingebouwd ventilatiesysteem waarbij de temperatuur naar persoonlijke wens ingesteld kan worden. Dat houdt de temperatuur in bed constant en zorgt ervoor dat u eerder in slaap valt en langer diep slaapt. Met als resultaat dat u fris en energiek ontwaakt, om opgeladen met positieve energie aan een nieuwe dag te beginnen.

Bovendien zorgt het voor een allergievriendelijke en schone slaapomgeving. FreshBed voorkomt transpiratie en houdt met temperatuurregeling en ventilatie de luchtvochtigheid in het bed ruim onder de 50%. Dat is uitermate comfortabel en het bed blijft daarmee permanent vrij van vocht, schimmels, bacteriën en huisstofmijt.

De kwaliteit van de lucht in de kamer wordt door FreshBed verbeterd door middel van een medisch Hepa filter. U slaapt omgeven door gezuiverde lucht. Schoner kunt u het zich niet wensen!

De Freshbed Hybride is leverbaar in stoffen van Kvadrat, Sahco Hesslein
of indien gewenst zelfs in een meubelstof die u zelf aanlevert. Wanneer sprake is van huisstof(mijt)allergie kunt u ook kiezen voor een stof in leder-'look'. Dan kan de stoffering schoongemaakt worden met een vochtige doek en weet u zeker dat uw hele FreshBed vrij van huisstofmijt blijft!

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt