Freshbed ifo designbed in kleur ral 1003 van freshbed minimalistisch | homify
< >
FreshBed iFo designbed in kleur RAL 1003 van FreshBed Minimalistisch
< >
FreshBed iFo designbed in kleur RAL 1003 van FreshBed Minimalistisch
< >
FreshBed iFo designbed in kleur RAL 1003 van FreshBed Minimalistisch

Met FreshBed bent u verzekerd van een ideaal bedklimaat.
De bedden hebben een ingebouwd ventilatiesysteem waarbij de temperatuur naar persoonlijke wens ingesteld kan worden. Dat houdt de temperatuur in bed constant en zorgt ervoor dat u eerder in slaap valt en langer diep slaapt. Met als resultaat dat u fris en energiek ontwaakt, om opgeladen met positieve energie aan een nieuwe dag te beginnen.

Bovendien zorgt het voor een allergievriendelijke en schone slaapomgeving. FreshBed voorkomt transpiratie en houdt met temperatuurregeling en ventilatie de luchtvochtigheid in het bed ruim onder de 50%. Dat is uitermate comfortabel en het bed blijft daarmee permanent vrij van vocht, schimmels, bacteriën en huisstofmijt.

De kwaliteit van de lucht in de kamer wordt door FreshBed verbeterd door middel van een medisch Hepa filter. U slaapt omgeven door gezuiverde lucht. Schoner kunt u het zich niet wensen!

De design versie van FreshBed, het topmodel van de collectie, luistert naar de naam iFo: identified FreshBed object.

De iFo is de vertaling van de innovatieve technologie van FreshBed naar een licht en sensueel ontwerp. De gevoelige balans van grootte en organische vormen geeft het bed een aantrekkelijke en heldere uitstraling, zodat het in een breed scala van uiteenlopende stijlen en interieurs toepasbaar is.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen