Wassenaarseweg Martijne Interieur Moderne keukens Tafel,Meubilair,Eigendom,Plant,Gebouw,Venster,Oranje,Hout,Stoel,Vloeren
Wassenaarseweg Martijne Interieur Moderne keukens Tafel,Meubilair,Eigendom,Plant,Gebouw,Venster,Oranje,Hout,Stoel,Vloeren

Bij de ontwerpvraag waren het vergroten van de keuken en het creëren van een open, licht karakter op de begane grond uitgangspunten.

Beganegrond

De keuken is in elke mogelijke richting uitgebreid. Door het uitbreken van de keukenmuur naar de eetkamer kon het werkeiland verder de eetkamer in worden gepositioneerd. Door de bestaande keldertrap en deur naar de keuken te laten vervallen, kon een deel van de gang bij de keuken worden toegevoegd.

De aanbouw is geplaatst om zowel de keuken te vergroten en de keldertrap in te herpositioneren.

De gehele keuken is een maatwerk ontwerp waarbij werkbladen en vloer eenzelfde uitstraling hebben gekregen. Om de verschillende ruimtes te verbinden hebben we één zwart maatwerkmeubel ontworpen.

In de gang bevinden zich ook een tweetal stalen schuifdeuren en een maatwerk trapkast waarin de (sport)spullen van de kinderen moeiteloos kunnen worden opgeborgen. Daarnaast is de toilet in de gang vergroot.

Kelder

Door de uitbouw te onderkelderen, is de bestaande kelder vergroot en is meer daglicht toetreding mogelijk. De vergrote ruimte bergt extra (koel)ruimte, een maatwerk wijnrek, barmeubel en wasmeubel. Dit wasmeubel is voorzien van afsluitbare deuren en een waskoker. Deze waskoker is nieuw aangelegd en voorzien van wasluiken op iedere verdieping. Houten deuren sluiten het wasmeubel af, waardoor wasgerei uit het zicht onttrokken is wanneer geborreld wordt in de kelderruimte.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt