< >
Collage scandinavisch licht en groen Bergblick interieurarchitectuur Scandinavische keukens
< >
Collage scandinavisch licht en groen Bergblick interieurarchitectuur Scandinavische keukens

Poortmeesters is een bijzonder woningbouwproject vlakbij het centrum van Delft. Al in een vroeg stadium heeft Bergblick geadviseerd over de woningindelingen. Daardoor bieden de nu aangeboden woningen meer woonplezier en gebruikswaarde dan standaard. 

Om inspiratie te bieden bij het persoonlijk maken van een nieuwbouwhuis in Poortmeesters heeft Bergblick realistische interieurconcepten gemaakt voor een aantal woningtypen. Deze zijn gevisualiseerd met artist impressions en referentiecollages.

Er is een zorgvuldige variatie aan inrichtingsstijlen bedacht. Iedere stijl is in alle woningtypen toepasbaar. Ook zijn er specifieke oplossingen per type. Zoals de trapkast van anderhalve verdieping, de luxe slaap-suite of intieme woonkeuken. Van stadswoning tot penthouse, ieder woningtype heeft zijn karakteristieke mogelijkheden. Op de projectwebsite hieronder leest u meer op de pagina 'woonthema’s'. 

Geïnteresseerd? Bergblick interieurarchitectuur past de ontwerpen toe op uw bouwnummer en begeleidt de realisatie. Daarbij is veel ruimte voor aanpassingen aan uw smaak en leefstijl. En als u dat wenst, ontwerpt Bergblick volledig maatwerk.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Of een afspraak maken voor een vrijblijvend informatiegesprek?

Laat het weten via het contactvenster of bel.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt