< >
wonnkamer in harmonie Marcotte Style Landelijke woonkamers
< >
wonnkamer in harmonie Marcotte Style Landelijke woonkamers

Dicht bij Brussel werd deze landelijke villa volledig ingericht in een strakke landelijke stijl door Marcottestyle. Alles werd teruggebracht tot een casco situatie omdat de villa helemaal verouderd was.  Hierdoor was het ideaal om van vele kleine ruimten één geheel te maken.  Op de gelijkvloers krijgt men hierdoor enkel de grote hal met een mooie trap en hiernaast een gasten toilet.

Verder heeft Marcottestyle er maar één grote ruimte overgehouden, waarbij de keuken centraal staat. Door dit interieur design werden muren gespaard, want de achterwand van de keuken verdeelt de ruimte en creëert een klein salon met open haard aan de voorkant met aan de zijkant de eetplaats. De keuken krijgt eveneens een bar en aan de achterkant is een knusse sofa in L-vorm die uitgeeft op de mooie tuin.

Op het boven verdiep is de landelijke stijl tevens behouden. Een dergelijke interieurinrichting vraagt ook een steeds wederkomende stijl in kleuren en materiaal. Zo kreeg iedere slaapkamer een bepaalde bijkomende kleur, naast het neutrale wit. Deze bijkomende kleur is dan ook gelimiteerd in de gordijnen en bedloper, samen met een deel van het bed. Hier heeft de interieurontwerper de lijn effectief dooorgetrokken.        


Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt