Een ontwerp voor een woonhuis waarbij we de omgeving intact hebben gehouden: villa door engel architecten, | homify
< >
Een ontwerp voor een woonhuis waarbij we de omgeving intact hebben gehouden:  Villa door Engel Architecten,
< >
Een ontwerp voor een woonhuis waarbij we de omgeving intact hebben gehouden:  Villa door Engel Architecten,
< >
Een ontwerp voor een woonhuis waarbij we de omgeving intact hebben gehouden:  Villa door Engel Architecten,
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

De kleuren van het ontwerp bevatten zachte en natuurlijke grijstinten van metselwerk en sterke bruintinten van de kozijnen, hiermee is er naar gestreefd het ontwerp voor de villa goed aan te laten sluiten op de sfeer van het bos. Van de bruin- en grijstinten van de boomstammen, de pasteltinten van de hei tot de zanderige kleuren van de bodem.

Ook de sterke verticale en horizontale belijningen in het ontwerp van dit woonhuis zijn ontleend aan zijn omgeving, denk daar bij aan de hoge rechte verticale stammen van de dennenbomen en de horizontale lijnen van de takken en kruinen.

Het woonhuis staat op een dek, daarmee lijkt het te komen van de ondergrond. Hierdoor wordt het karakter van de glooiende hei versterkt. Een groot deel van de bestaande bomen op de kavel wordt gehandhaafd om de natuur zo min mogelijk te schaden. Eén van de bomen is opgenomen in het dek en steekt er dwars doorheen. Zo verankerd het ontwerp zich in zijn omgeving en blijft de omgeving intact.

Kleur: Grijs
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.