>
villa Heiloo, Jeroen de Nijs BNI Jeroen de Nijs BNI Moderne woonkamers
>
villa Heiloo, Jeroen de Nijs BNI Jeroen de Nijs BNI Moderne woonkamers

Deze 2
villa’s zijn gebouwd op een ruim kavel gelegen in een bosrijke omgeving. De woningen bestaan uit een onder-kelderde hoofdvolume met enkele bijgebouwen om het maximale toegestane volume te kunnen realiseren t.a.v. de stedenbouwkundige beperkingen. Door dit beperkte hoofdvolume en het zadeldak voegen de woningen zich goed in in de historisch lintbebouwing van haar omgeving.

De woningen hebben praktisch dezelfde plattegrond en inhoud, zij verschillen van sfeer door materiaalgebruik in zowel het interieur als exterieur. De living met open woonkeuken en zonneterrassen zijn op het Zuid Westen gesitueerd, aan de achterzijde van de woning van waaruit men vrij uitzicht heeft over de landerijen. De overige woonfuncties bevinden zich in het hoofdvolume. De hellingbaan geeft toegang tot de garage onder de woning.

De witte villa met gepleisterde gevels heeft een rieten kap met ruime overstekken. Het zonlicht reikt tot ver in de woning door de enorme glaspartijen en vides, met lange zichtlijnen waardoor een ruimtelijk gevoel ontstaat.

Villa Schipper

Deze villa is gebouwd op een ruim kavel gelegen in een bosrijke omgeving. De woning bestaat uit een onder-kelderde hoofdvolume met enkele bijgebouwen om het maximale toegestane volume te kunnen realiseren t.a.v. de stedenbouwkundige beperkingen. Door dit beperkte hoofdvolume en het zadeldak voegt de woning zich goed in de historische lintbebouwing van haar omgeving.

De witte villa met gepleisterde gevels heeft een rieten kap met ruime overstekken. Het zonlicht reikt tot ver in de woning door de enorme glaspartijen en vides, met lange zichtlijnen waardoor een ruimtelijk gevoel ontstaat. De living met open woonkeuken en zonneterrassen zijn op het Zuid Westen gesitueerd, aan de achterzijde van de woning van waaruit men vrij uitzicht heeft over de landerijen. De overige woonfuncties bevinden zich in het hoofdvolume. De hellingbaan geeft toegang tot de garage onder de woning.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt