Voorgevel: villa door mef architect, minimalistisch glas | homify
< >
Voorgevel:  Villa door MEF Architect, Minimalistisch Glas
< >
Voorgevel:  Villa door MEF Architect, Minimalistisch Glas
< >
Voorgevel:  Villa door MEF Architect, Minimalistisch Glas
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

De projectontwikkeling betreft een woonwijk met villa’s. De locatie is bijzonder want zij is mooi gelegen op een berg en biedt daardoor een prachtig uitzicht over land en zee. De kavel loopt geleidelijk af waardoor de villa’s op verschillende niveaus konden worden opgetrokken zodanig dat ze daardoor alle een vrij uitzicht kenden.De grondeigenaar bezit ook een baksteenfabriek waar volop geëxperimenteerd wordt met baksteenconstructies. De vorm van de steen wordt bepaald door de functie die de steen in de constructie moet vervullen.

In dit project hebben wij gewapende bakstenen toegepast waarbij het ijzer van de bakstenen bevestigd werd aan de betonstructuur. De muren werden daardoor wat dikker, maar die dikkere muren zorgden voor een betere isolatie zodat de constructie op een duurzame manier functioneerde. Teneinde thermische bruggen te vermijden is veel aandacht besteed aan de kozijnen van ramen en deuren zodat warmteverlies voorkomen werd.De huizen zijn ontworpen met energiebesparing als een van de uitgangspunten en vertonen daarom alle kenmerkende eigenschappen om het energieverbruik te beperken. Dankzij de nieuwe baksteenconstructie en de duurzame voorzieningen zijn de villa’s zo goed als energieneutraal.

Kleur: Wit
Materiaal: Glas
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.