Verbouwing villa: eetkamer door bob romijnders architectuur & interieur, | homify
Verbouwing villa:  Eetkamer door Bob Romijnders Architectuur & Interieur,
Verbouwing villa:  Eetkamer door Bob Romijnders Architectuur & Interieur,
Verbouwing villa:  Eetkamer door Bob Romijnders Architectuur & Interieur,
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Op een prachtige locatie in een oud deel van Nijmegen ligt een vrijstaande jaren-30 woning waarvoor we het ontwerp voor de volledige verbouwing en uitbreiding maakten.

De bestaande woning werd gekenmerkt door zijn compacte bouwvolume, hokkerige indeling en afgesloten keuken. In ons ontwerp hebben we gezorgd voor meer openheid. Ook betrokken we de tuin bij het leven waarbij duidelijke zichtlijnen en transparantie de overhand hebben. De achterzijde is met 2 meter diepte uitgebreid waardoor de leefruimtes, zoals de zitkamer, eetkamer en keuken aan de tuinzijde zijn georiënteerd. Langs de gehele achterpui is een schuifbaar tv-wand opgenomen zodat er vanuit de zitkamer, eetkamer en keuken televisie gekeken kan worden. Architectonisch is de uitbreiding modern uitgevoerd waarbij de dakrand een moderne vertaling is van de fraaie betimmerde goten van het hoofdhuis. Voor dit project maakten we diverse 3D renders om de opdrachtgevers en de bouwende partijen een duidelijk beeld te geven van het ontwerp.

On a beautiful location in an old part of Nijmegen is a detached 1930s house for which we made the design for the complete renovation and expansion.

The existing home was characterized by its compact construction volume, bumpy layout and enclosed kitchen. We have created more openness in our design. We also involved the garden in life where clear lines of sight and transparency prevail. The rear has been extended with a depth of 2 meters, so that the living spaces, such as the living room, dining room and kitchen on the garden side are oriented. A sliding TV wall has been included along the entire rear door so that you can watch television from the living room, dining room and kitchen. Architecturally, the extension is modern with the roof edge a modern translation of the beautiful timbered gutters of the main house. For this project we made various 3D renders to give clients and building parties a clear picture of the design.

Credits: Bob Romijnders Architectuur + Interieur
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.