< >
minimalistische kozijnloze binnendeur Noctum Deuren Deur,Hout,Rechthoek,Comfort,Interieur ontwerp,Vloeren,Vloer,Kunst,Bank,hardhout
< >
minimalistische kozijnloze binnendeur Noctum Deuren Deur,Hout,Rechthoek,Comfort,Interieur ontwerp,Vloeren,Vloer,Kunst,Bank,hardhout

Kozijnloze binnendeur

Een ontwerp dat de totale integratie tussen deuren en muren, tussen meubelelementen en interieurarchitectuur realiseert. Een kwaliteit die voortkomt uit de specifieke profielen die de sluiter van de deur verbergen in de verbinding tussen het paneel en het frame.  
Deze kozijnloze deur loopt exact evenwijdig aan de wand en kan worden geïnstalleerd in push of pull richting, wat een grote ontwerpvrijheid genereert. Een innovatief ontwerp, gekenmerkt door het exclusieve S vormig profiel welke het randprofiel verwijdert bij koppeling deurpaneel en deurstijl.
De prachtige binnendeur is geheel uitgevoerd in gelakt glas

Moon heeft een unieke, oversized deurklink in een basisvorm die het uiterlijk van de binnendeur completeert en steeds een accentfunctie geeft dankzij het glazen inzetstuk van dezelfde kleur als het paneel. Het ontwerp van de Rimadesio Moon deur is gepatenteerd.   

Deze binnendeur is beschikbaar in de standaardmaten met vier breedten, de hoogte is maximaal 300cm en kan op maat ingekort worden. Afwerking van deze deur kan uitgevoerd worden in de ecolorsystem van Rimadesio: gekleurd gelakt glas met een (gelakt)aluminium frame of de exclusieve lederen variant.   

De greep 
Het element dat de deur kenmerkt, is de exclusief ontworpen deurklink. Het handvat, met gehard glas, leer of porseleinen inzetstuk, komt overeen met de afwerking van het paneel. Het gepolijste aluminium frame is alleen verkrijgbaar met lederen deur en handvat.  Leer wordt geleverd in 8 verschillende kleuren, met gecoördineerde katoenen stiksels. Moon is uitgerust met een innovatieve magnetische vergrendeling die het traditionele mechanische slot vervangt. Verschillende modellen met omstelknop en sleutel zijn beschikbaar voor zowel de draai- als de schuifdeurversie.   

Dubbele draaideur
Nu ook verkrijgbaar in de versie met dubbele draaideuren en met de nieuwe porseleinbekleding afwerking, Moon is een steeds veelzijdiger en exclusieve oplossing. Een deur die sinds het begin een lange reeks technische en esthetische innovaties heeft geconcentreerd: de totale vlakke wand, dankzij het dunne perimeterprofiel, de unieke handgreep, het innovatieve magnetische sluitsysteem en een gepatenteerd bevestigingssysteem voor een veilige en functionele sluiting van het vaste paneel.  

Wat is gres porcellanato
Gres porcellanato is een keramiekachtige soort van compacte en harde pasta. Een product door-en-door gekleurd en niet poreus. De zeer hoge krasbestendigheid is een van de meest opvallende kenmerken van gres porcellanato, de resistentie die het oppervlak heeft als er oppervlakken, materialen of dingen mee in contact komen.   

Lederen deur
Met de Moon deur uitgevoerd in leder introduceert het Italiaanse high-end merk Rimadesio een ultra-luxe variant van deze gepatenteerde deur. Innovatief en oog voor detail zijn de keywords die deze deur uniek maken. Er is een keuze uit 8 tinten leder. 

Laksystemen
Ecolorsystem is de naam die de exclusieve Rimadesio lakcollectie onderscheidt in matte en hoogglans afwerkingen, gerealiseerd op metalen, houten en kunststof onderdelen. Ecologische kleuren geproduceerd met uitsluitend waterverf van de nieuwste technologie

Credits: rimadesio
Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt