Fotobehang melkmeisje vermeer: keukenblokken door studio woonforum, modern | homify
Fotobehang melkmeisje Vermeer:  Keukenblokken door Studio Woonforum, Modern
Fotobehang melkmeisje Vermeer:  Keukenblokken door Studio Woonforum, Modern
Fotobehang melkmeisje Vermeer:  Keukenblokken door Studio Woonforum, Modern
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Stylisten van Studio Woonforum hadden de eer om bewoners Marieke en Mark te adviseren over de inrichting en styling van het interieur. Een woonruimte met veel natuurlijke en duurzame materialen als beton en eikenhout. Een volledig gasvrij huis met warmtepomp. Alles is ingericht op de toekomst. Marieke & Mark hebben allebei een verschillende stijl. Uiteindelijk is de inrichting een mix van industrieel, stoer, strak en modern geworden. Let vooral op de subtiele blikvangers als de groene gemêleerde bank, bio-ethanol haard en het levensechte 'Melkmeisje' van Vermeer als behang in de keuken.

Het achterste gedeelte van deze monumentale boerderij uit 1645 is verbouwd tot woonhuis. Na aanlevering van een lijst met belangrijke zaken en persoonlijke wensen is er samen met het architectenbureau VANDERSALM een plan van aanpak opgesteld. Zo is de vloer ruim 85 centimeter verdiept, wat duidelijk zichtbaar is in de wanden van de woonkamer. Daarnaast zien we een veelvuldige toepassing van eikenhout en glas. Dankzij de extra raampartijen en pui ontstaat er veel meer licht in de woning.

Terug op het oude nest. Marieke bracht hier haar jeugdjaren door samen met haar ouders. Laatstgenoemde zijn altijd op deze locatie blijven wonen. Na haar studententijd en carrièrestart is Marieke teruggekeerd om hier samen met haar gezin te gaan wonen. Ook kan ze zo makkelijk voor haar ouders en de dieren zorgen. Een ingrijpende verbouwing van ruim een jaar. De voorkant van de boerderij was vroeger het woongedeelte, waar haar ouders nog steeds wonen. De achterzijde was de werkplaats van haar vader. Haar vroegere slaapkamer vormt nu de keuken en de oude ponystal de hal. Het eindresultaat is van monumentale schoonheid.

Credits: Studio Woonforum / VANDERSALM / Ronald Zijlstra
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.