PROJECT LAU - RENOVATIE VAN EEN BADKAMER TE BERCHEM:  Badkamer door ICONcept
PROJECT LAU - RENOVATIE VAN EEN BADKAMER TE BERCHEM:  Badkamer door ICONcept
PROJECT LAU - RENOVATIE VAN EEN BADKAMER TE BERCHEM:  Badkamer door ICONcept
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Bij de aankoop van een statige herenwoning in het centrum van Berchem, Antwerpen, werd het de nieuwe bewoners meteen duidelijk dat de bestaande badkamer niet voor verder gebruik in aanmerking kwam. De donkere houten vloer, wand en plafondbekleding onttrok alle licht en gezelligheid uit de ruimte. De volledige badkamer werd tot op de bouwstructuur uitgebroken. ICONcept ontwierp een volledig nieuwe badkamer waarin helderheid, lichtinval, comfort en warmte centraal staan. Het luxueuze vrijstaande bad in composiet sluit nauw aan bij de vlakke inloopdouche en dubbele wastafel in één stuk. De lichteiken vloerbekleding is voldoende waterwerend en vormt één geheel met het duurzaam afgewerkte meubelwerk op maat. Tot slot werd de zeer ruime douche afgewerkt met de wandtechniek Aqua Sensa, deze vormt een prachtig contrast met het lichte kleurenpalet in deze prachtige oase van rust.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.