Modle woningen - binnen = buiten Modle Woningen Eengezinswoning Hout Hout Plant,Schaduw,Lucht,architectuur,Geel,Rechthoek,Bloem,Gras,Stedelijk ontwerp,Boom
Modle woningen - binnen = buiten Modle Woningen Eengezinswoning Hout Hout Plant,Schaduw,Lucht,architectuur,Geel,Rechthoek,Bloem,Gras,Stedelijk ontwerp,Boom

Droomhuis bouwen

Patiohuis C was dé juiste oplossing voor een gezin met kinderen met de wens een droomhuis te bouwen op een vrijgekomen kavel in een groene, dorpse woonwijk. De uitdaging was om een open, vrijstaande woning te maken, met veel dag- en zonlicht, zonder de privacy van de bewoners uit het oog te verliezen. Daarom ontwierpen we een patiowoning met alle woonruimten georganiseerd rond een besloten patio. En met gesloten gevels aan buurpercelen.

Binnentuin

De woning plaatsten we op de westelijke helft van de kavel met entree vanaf de straat direct in de westgevel. Door de compacte vormgeving van het huis is de oostelijke helft van de kavel vrij voor een grote tuin met fruitbomen en een moestuin.

De gelijkvloerse woning hebben we functioneel geordend met alle woonvertrekken in de noordvleugel en het slaapgedeelte met ruime familiebadkamer in de zuidvleugel. Daartussenin ligt een bijzondere entree die uitkijkt op de fijne besloten binnentuin met kersenboom die in het voorjaar prachtig bloeit en in de zomer volop kersen geeft.

Ingelijst uitzicht

Woonkamer, keuken en eetkamer liggen ook direct aan de patiotuin en profiteren maximaal van daglicht en zonlicht door de grote glazen ramen. Een glazen schuifpui geeft toegang tot de patio. Een grote 'poort' in de oostelijke patiogevel omlijst het uitzicht op de groente- en fruittuin als ware het een schilderij.

Kleur: Hout
Materiaal: Hout
Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt