Cube woning van cube homes modern hout hout | homify

Woning van 4x10 meter. Naar eigen wens volledig in te delen.
Incl terras van 3x4m.
Prijs vanaf 73.400,-

Over CUBE Homes
Cube Homes ontwikkelt unieke woon- en werk concepten die bijdragen aan een duurzaam leven.
Zo hebben onze units geen fundering nodig, een hoge isolatiewaarde en een volledige houtenskeletbouw voorzien van FSC keurmerk. En het mooie is, dat al onze mobiele units kant en klaar (prefab) worden geleverd.
CUBE Homes ontwerpt en bouwt hoogwaardige units.
Geschikt voor wonen, zorg, werken, events, horeca & retail, ontspanning & recreatie en nog veel meer. Multifunctioneel inzetbaar en CUBE Homes regelt van schets tot sleuteloverdracht. De tijd van traditionele bouw is voorbij en maakt plaatst voor unieke concepten van flexibele en modulaire bouw voor tijdelijk en permanent gebruik. Onze wereld verandert, het bevolkingsaantal stijgt, de vergrijzing neemt toe, starters krijgen het steeds moeilijker op de markt en bouwgrond wordt steeds schaarser. Dit vraag om andere oplossingen voor de bouwsector. CUBE Homes biedt die bouwoplossing.

✓Mobiel (makkelijk en altijd verplaatsbaar)
✓Duurzaam (houtskeletbouw met FSC keurmerk)
✓“Design patent” modelrecht voor de gehele EU (EUIPO)
✓Prefab gebouwd en kant en klaar geleverd
✓ Volledig gebouwd in onze fabriek onder de ideale omstandigheden zonder weersinvloeden
✓Verplaatsbaar (voor tijdelijk gebruik)
✓In veel gevallen geen vergunning nodig
✓Plaatsing in 1 dag
✓Geen fundering nodig
✓Maatwerk (waardoor veel mogelijk is)
✓Hoge isolatiewaarden (door het gebruik van hout)
✓Goede akoestiek (door natuurlijk materialen)
✓Energiezuinig en mogelijkheden voor Energie Neutraal


Het frame is gemaakt van oerdegelijk gelamineerd hout.Gelamineerd hout is een samengesteld verlijmd houtproduct, dat gebruikt wordt voor draagconstructies. Hierbij is de draad van het hout in alle verlijmde delen gelijkgericht, zodat het in dit opzicht te vergelijken is met een natuurlijk massief stuk hout. Eigenschappen van gelamineerd hout: Grote overspanningen zijn relatief eenvoudig in rechte of gebogen vormen te realiseren; Geen koudebruggen;
Gelamineerd hout vraagt minder energie in de productie en is milieuvriendelijker dan staal of beton;
Een dragende constructie van gelamineerd hout biedt een goede brandveiligheid. Gelamineerd hout verkoolt aan de buitenkant en wordt zo voorzien van een isolerende laag, zodat de constructie niet instort, in tegenstelling tot een stalen constructie die bij het bereiken van een bepaalde temperatuur zonder meer in elkaar zakt;
Gelamineerd hout is minder gevoelig voor chemicaliën in de lucht en hoge relatieve vochtigheden dan staal.
Het framewerk is in de beits gezet voordat we starten met bouwen. Wat betreft levensduur heeft gelamineerd hout een duurzaamheidsklasse 1 (onbehandeld, 25 jaar en langer) Bij behandeling met beits of olie (iedere 5 jaar) gaat het hout levenslang mee.

Red Ceder gevelbekleding is het neusje van de zalm als het gaat om gevelbekleding.
Deze Amerikaanse hardhout staat bekend als lichtgewicht houtsoort en is daarom geschikt voor montage aan woningen. Ook is Red Ceder hout erg duurzaam. Zo is de duurzaamheidsklasse 2 en gaat Red Ceder met gemak 20 á 25 jaar mee.
Red Ceder is goed te verven of beitsen, maar dit is niet noodzakelijk, omdat het hout bij blootstelling aan daglicht op den duur een mooie grijze, zilverachtige kleur krijgt. Wilt u de authentieke kleur van Red Ceder behouden, dan dient u het hout te oliën. Behandelen is niet per se nodig, dit wordt soms wel gedaan om het hout qua aanzicht net iets mooier te houden. Red Ceder is tevens milieuvriendelijk, het hout hoeft niet geïmpregneerd te worden met chemische middelen.

Prefab bouw.

De gehele bouw gebeurd prefab. Dit wil zeggen dat de gehele CUBE in onze fabriek gebouwd wordt.Dit wil niet alleen zeggen dat een CUBE volledig afgewerkt bij u wordt geleverd en binnen een dag geplaatst. Het andere voordeel van deze bouwwijze is dat een CUBE altijd onder de ideale omstandigheden wordt gebouwd. Zonder invloed van vorst, regen of andere omstandigheden.Zo kan de kwaliteit gewaarborgd blijven.

Kijk voor meer informatie op onze website.
www.cube-homes.com

Kleur: Hout
Materiaal: Hout
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen