Classico krijtverf in de kleur bohemian, traditional paint in de kleur black: muren door pure & original | homify
<
Classico krijtverf in de kleur Bohemian, Traditional Paint in de kleur Black:  Muren door Pure & Original
<
Classico krijtverf in de kleur Bohemian, Traditional Paint in de kleur Black:  Muren door Pure & Original
<
Classico krijtverf in de kleur Bohemian, Traditional Paint in de kleur Black:  Muren door Pure & Original
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Pure & Original is een Nederlands verfmerk met een uitgebreid assortiment verf soorten en kleuren, gemaakt met respect voor mens en natuur.

Al onze verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, en ook de basis is zo veel mogelijk mineraal. Het is dan ook niet gek, dat onze meest bekende verven en kleuren, natuurlijke zijn. De Classico krijtverf en Fresco kalkverf, vaak gekozen in natuurlijke grijze en beige tinten voor een landelijke, huiselijke sfeer.

Maar naast deze vergrijsde, natuurlijke kleurtonen hebben wij nog meer!

Dit jaar lanceren wij onze tweede ‘Colour Collection’: ‘The Neomodernist’ genaamd. Een selectie kleuren die elkaar prachtig aanvullen, en een bijzondere sfeer neerzetten.

Deze collectie weerspiegeld de interieurs van de jaren ‘30. Warme kleuren, gecombineerd met koele tinten. Oranje, geel, paars, blauw en zwart. Colour blocking is dé trend in deze serie kleuren. Niet te hard, maar zachte tonen in poeder matte afwerking, gecombineerd met hoogglans zwart op de kozijnen en deuren voor een uniek effect.

Voor de tweede keer heeft visueel redacteur Iris Floor samen gewerkt met Dagny Thurmann-Moe, een bekende colour designer uit Noorwegen, om deze ‘Colour Collection – The Neomodernist’ neer te zetten. Het is een kleine kleurselectie geworden, welke de kleuren van Europees 1930 vertegenwoordigd.

’De kleuren uit het moderne tijdperk krijgen steeds meer erkenning als bron van inspiratie. Met deze collectie wilden we graag deze kleuren opnieuw op de kaart zetten, en laten zien hoe deze zorgvuldig ontwikkelde collectie kan worden toegepast om een verfijnde en persoonlijke sfeer neer te zetten.’

Kleur: Paars / Violet
Credits: Copyright Pure &amp; Original, creative direction Dagny Fargestudio, fotografie Margaret de Lange, styling Kirsten Visdal, visual manager Iris Floor
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.