Merckt, grote markt groningen: woonkamer door duin interior, modern koper / brons / messing | homify
Merckt, Grote Markt Groningen:  Woonkamer door DUIN INTERIOR, Modern Koper / Brons / Messing
Merckt, Grote Markt Groningen:  Woonkamer door DUIN INTERIOR, Modern Koper / Brons / Messing
Merckt, Grote Markt Groningen:  Woonkamer door DUIN INTERIOR, Modern Koper / Brons / Messing
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Merckt, Grote Markt Groningen | DUIN INTERIOR

Voor Merckt Groningen adviseren wij de kopers met het realiseren van hun droom interieur. Op dit moment werken wij aan 5 appartementen, realisatie zomer 2019. Luxe wonen in hartje Groningen met uitzicht over de Grote Markt van Groningen én de Oosterstraat. Deze twee uitzichten zijn voor ons het leidraad in dit interieur ontwerp en loopt als meerdere zichtlijnen door het gehele appartement. Zo kijk je bij binnenkomst van het appartement rechtstreeks via een marmeren nis in de bulthaup keuken richting de Oosterstaat. Vanaf de Oostkant (Oosterstraat) tot de Westkant (de Grote Markt) van het appartement loopt één doorlopende, onafgebroken lijn die de woonkamer, keuken, badkamer, inloopkast en slaapkamer met elkaar verbindt. Door twee royale schuifdeuren bekleed met leer van het merk Bod’or is de inloopkast en badkamer af te sluiten van het geheel.

Woonkamer

In de woonkamer komt veel maatwerk interieur voor. De berging wordt afgesloten door middel van een deur die vrijwel onzichtbaar wegvalt in de kastenwand. De salontafels worden op maat gemaakt: hiervoor is onze inspiratie de vorm van het appartement geweest, die bijzonder is door de hoekige vormen. Het blad van de salontafels wordt afgewerkt in versteend hout uit Azië (marmer). De zijkanten worden uitgevoerd in messing zodat de uitstraling van de buitengevel terug komt in het interieur. Om de open uitstraling van het appartement te behouden is voor een hoekbank van het hoogwaardige Italiaanse meubelmerk Minotti gekozen.

Keuken

Bij het project Merckt is Bulthaup aangesloten als preferred supplier. In dit ontwerp is gekozen voor de bulthaup b3. Om het marmer in de woonkamer terug te laten komen is zowel het kookeiland als de nis afgewerkt in marmer.

Slaapkamer

Het bed met natuurlijke materialen en paardenhaar wordt voor deze bewoner op maat gemaakt door het Nederlandse beddenmerk ”Nilson Beds”. Dit bed heeft een aangepaste lengte van 2,2 meter waarop ook het bedlinnen wordt aangepast. Het behang op de achterwand heeft eveneens een uitstraling van paardenhaar en is van het Franse behangmerk ”Elitis”.

Kleur: Grijs
Materiaal: Koper / Brons / Messing
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.