Sfeervolle moderne tuin met veranda, Sparq Tuinen Sparq Tuinen Moderne tuinen Bloem,Plant,Plantengemeenschap,Purper,Blad,Plantkunde,vegetatie,Gras,Bodembedekker,Struik
Sfeervolle moderne tuin met veranda, Sparq Tuinen Sparq Tuinen Moderne tuinen Bloem,Plant,Plantengemeenschap,Purper,Blad,Plantkunde,vegetatie,Gras,Bodembedekker,Struik

Het is een heerlijke tuin om in te zitten. Zowel op het ruime eetterras als onder de sfeervolle veranda. “Vorige week hebben we hier nog met vrienden gezeten tot wel één uur ’s nachts!”, vertelt de vrouw des huizes. Brabantse gezelligheid in Someren.

Genieten op alle terrassen

De eettafel met acht stoelen sluit aan op de keuken van het woonhuis. Een prachtige rechthoek van moderne keramische tegels biedt ruimte aan wel acht tot tien personen. De parasol is keurig ondergronds verankerd en kan in alle gewenste standen worden gezet. De keramische tegels vinden we ook terug onder het overdekte terras. Deze veranda is opgetrokken uit stukwerk muren van Luxcom in de kleur antraciet. Het houtwerk geeft veel sfeer en bestaat uit smalle latjes van Red Ceder. Om tot in de late uurtjes buiten te kunnen zitten is een haard op gas aangelegd. In het plafond zijn twee infrarood warmtestralers opgenomen.

Vijver als verbinding
De beide terrassen zijn verbonden door een langwerpige vijver, die wordt geflankeerd door kleurrijke borders. Deze borders zijn aangeplant met vaste planten en siergrassen. Op de foto bloeien Salvia, Nepeta, Alchemilla en Astrantia. De zichtlijn komt uit op een karakteristiek waterspel. In het zwart gestuukte blok is een RVS lip gelegd waaruit water de vijver in stroomt. Op het blok staat meestal een leuk schaal of bloemstuk. Grote beuk behouden De grote beuk staat al jarenlang in deze achtertuin en is een echte sfeermaker. Deze boom wordt ’s avonds schitterend aangelicht door een grote LED spot die in het split is ingegraven. Natuurlijk geeft de boom ook wat overlast, maar hij geeft de tuin veel karakter! Om het bosachtige karakter te versterken zijn grote groepen rododendrons aangeplant.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt