Woonkamer in voormalig klaslokaal: woonkamer door thijssen verheijden architecture & management, | homify
< >
Woonkamer in voormalig klaslokaal:  Woonkamer door Thijssen Verheijden Architecture & Management,
< >
Woonkamer in voormalig klaslokaal:  Woonkamer door Thijssen Verheijden Architecture & Management,
< >
Woonkamer in voormalig klaslokaal:  Woonkamer door Thijssen Verheijden Architecture & Management,
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Transformatie en interieur voor 1 van de nieuw ontwikkelde loftwoningen in een voormalige oude school aan de Warande te Schiedam.

Onze opdrachtgever had deze woning gekocht van de ontwikkelaar met een indeling die nog niet aansloot bij hun wensen. De vraag van onze opdrachtgever was of wij hier een passend alternatief plan voor konden bedenken. Het resultaat was een verrassend ontwerp waarin we zoveel mogelijk originele constructieve elementen hebben behouden en benadrukt. Een echte win win situatie; meer kwaliteit en minder kosten. In de keukenzone is een verhoogde vloer geïntroduceerd waardoor een trapoplossing mogelijk werd zonder tussenbordes. Deze trap vormt een mooi element in de ruimte waarin ook het toilet is opgelost. Ook op de verdieping is speels omgegaan met de hoge verdiepingshoogte van de voormalige klaslokalen die nu dienst doen als slaapkamers. In de master bedroom is bijvoorbeeld het plafond van de badkamerunit tevens een opgang naar de bovenliggende zolder.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.