Woonhuis regentes: keukenblokken door bruusk architecten | homify
Woonhuis Regentes:  Keukenblokken door Bruusk architecten
Woonhuis Regentes:  Keukenblokken door Bruusk architecten
Woonhuis Regentes:  Keukenblokken door Bruusk architecten
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Woonhuis Regentes is een bijzonder renovatie project gelegen aan de statige Regentesselaan in Den Haag. Het pand, een beschermd stadsgezicht, dateert uit 1903. Door de jaren heen zijn veel van de kenmerkende stijlelementen verloren zijn gegaan. Het ontwerp is een vertaling van de potentie van de woning met elegante balans tussen klassieke stijlelementen met een moderne afwerking.

Door de tussenbouw tussen het voorhuis en het achterhuis volledig te vervangen en een grote aanpassing op de constructieve structuur van de woning, is een LOFT-achtig woonhuis ontstaan. De begane grond opent zich in een 16 meter lange ruimte, met een doorkijk naar de slaapkamer. Door de nieuwe glaspui van 3×2 m zijn de donkere ruimtes veranderd naar een transparant en met licht overgoten woning. Op deze plek is een groot keukeneiland geplaatst en ligt het hart van de woning. Op de tweede verdieping van het achterhuis zijn alle wanden weggehaald en is een gastenslaapkamer gerealiseerd. Daarnaast is de woning voorzien van nieuwe installaties en volledig geïsoleerd, met onder andere een nieuwe PS-isolatievloer met vloerverwarming en een monoliet afgewerkt betonvloer. Behalve het ruimtelijk ontwerp heeft bruusk ook alle maatwerk meubels ontworpen van de keuken, badkamer en slaapkamer.

Kleur: Wit
Materiaal: OSB
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.