Na: metamorfose van peggy franssen interieurontwerp | homify
< >
na: metamorfose van Peggy Franssen Interieurontwerp
< >
na: metamorfose van Peggy Franssen Interieurontwerp
< >
na: metamorfose van Peggy Franssen Interieurontwerp

“Nu onze kinderen het huis uit zijn, willen we na 20 jaar een fris en licht interieur.” Dat was de wens van de bewoners van deze vrijstaande woning. De bestaande woonkamer was onoverzichtelijk ingedeeld. De zithoek bood te weinig ruimte om er goed te kunnen zitten en er was een kleine tv hoek. De totale begane grond mocht worden aangepast. Gekozen werd voor een eikenhouten parket en tegels die doorlopen naar de keuken. Bijzonder zijn de tegels op het plafond die doorlopen op de wanden. Een licht, routing -en meubelplan zorgden voor de afwerking.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen