Tuin door fenton roberts garden design | homify
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

This tiny London courtyard was designed to look smart all year round. It had to provide storage space, a dining area and an attractive view from the house which wraps around two sides of the space. We designed two storage boxes which double as built in seats for for the dining table and had weatherproof cushions made to match. The planters and trellis are all built using the hardwood decking boards chosen for the flooring. The planting has a backbone of evergreens which we supplement twice yearly with annual plants for colour.

Credits: Photo Jo Fenton
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.