Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Het Penthouse opgeleverd in 1995 was de opmaat tot de luchtgebonden woning. Het referentiepunt voor dit ontwerp was de aanwezigheid van enkele robuuste pakhuizen met stalen koelinstallaties op het dak. Op een bakstenen onderbouw van twee tegen elkaar geplaatste bouwwerken (de sokkel) is een tweelaags, lichtgewicht stalen penthouse gebouwd. De constructie bestaat uit een frame van warmgewalste profielen met een lichtgewicht paneelvulling.

Penthouse Harbour View moest te gebruiken zijn als woning/kantoor en/of studio. Deze eisen werden in het bouwproces meermalen veranderd en uitgebreid. De woning bestaat uit één continue ruimte over twee verdiepingen. Door middel van schuifwanden kunnen ruimten als de badkamer en de slaapkamer worden afgescheiden. Het programma van eisen werd als volgt samen gevat: vanuit het bad zouden de bewoners over de vide de zee moeten kunnen zien, en eenmaal uit bad moesten er verschillende routes door het huis te volgen zijn. Essentieel voor dit penthouse zijn de ruime terrassen op verschillende verdiepingen en de dubbele route dankzij de twee trappen.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.