< >
Koetshuis kantoor en vergaderlocatie P2 Rossum, INinterieurs INinterieurs Bedrijfsruimten Kantoorgebouwen
< >
Koetshuis kantoor en vergaderlocatie P2 Rossum, INinterieurs INinterieurs Bedrijfsruimten Kantoorgebouwen

De Uitdaging
P2 is al meer dan 20 jaar specialist op Project Management. Ze leveren topmanagers voor uitdagende projecten bij mooie organisaties. Ze zitten op een prachtige locatie waar de Maas en Waal elkaar bijna raken. Daar waar het Slot van Rossum staat.

Dit Slot biedt onderdak aan deze organisatie. Het naastgelegen Koetshuis biedt plek voor meer. Het is hier waar P2 een nieuwe plek wilde creëren; een Seast2meet locatie. Een plek waar medewerkers zelf kunnen werken en vergaderen, maar waar ook nieuwe ontmoetingen kunnen plaastvinden.

Stroming als interieurconcept
De organisatie P2 gelooft in projecten, mensen en ideeën in beweging brengen. Ze zijn ambities en voelen welke kant iets uitgaat. Het Slot en het Koetshuis liggen in het kleine plaatsje Rossum, direct gelegen naast een kanaal wat Maas met de Waal verbindt.

INinterieurs heeft daarom de prachtig passende verbindende factor gevonden. Voor deze plek en organisatie is namelijk voor het Interieurconcept “Stroming” gekozen.

Deze is terug te vinden in de flexibiliteit van de meubels, het kleur- en materiaalgebruik en de prints. Vooral de bijzondere lampenkappen die samen met een stroompunt geïntegreerd zijn in de centrale leestafel, zijn echte eyecatchers.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt