< >
muursticker met Frits Philips INinterieurs Bedrijfsruimten Kantoor- & winkelruimten
< >
muursticker met Frits Philips INinterieurs Bedrijfsruimten Kantoor- & winkelruimten

Strijp-S is een oud Philips fabrieksterrein wat omgetoverd is tot woon- en werkomgeving waarbij hip, creatief en ondernemend Eindhoven samenkomt.

Park Strijp Beheer is mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit gebied. In het gebouw Videolab hebben zij hun hoofdkantoor en een stedenbouwkundig atelier, onder de naam Atelier-S.

De ruimtes van Park Strijp Beheer zijn ingericht zodat verschillende functies zoals werken, presenteren, inspireren, brainstormen, ontspannen etc. samenkomen op een manier die bij het bedrijf past en de identiteit weerspiegelt.

Deze verschillende activiteiten vragen om een flexibele en veelzijdige inrichting. Maar bovenal moet het de sfeer van Strijp-S uitstralen.

Stroomschema als metafoor voor de identiteit
Als beeldtaal staat het verbindingschema symbool. Dit zijn vakken verbonden met lijnen, die schematisch weergeven hoe bijv. electronica in elkaar steekt. Het refereert naar de geschiedenis van het gebouw als Philips fabriek, maar staat ook symbool voor Park Strijp Beheer die verbindingen legt tussen partijen op het gebied Strijp–S. Dit stroomschema is terug te vinden in de muurprints, kastenwanden en het lijnenspel in de speciaal ontworpen tafels en rolkasten.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt