< >
Receptie Ter Spegelt, INinterieurs INinterieurs Bedrijfsruimten Hotels
< >
Receptie Ter Spegelt, INinterieurs INinterieurs Bedrijfsruimten Hotels

Gerenommeerd Vakantiepark Ter Spegelt in Eersel ontvangt duizenden gasten in het hoogseizoen. Elke bezoeker wordt welkom geheten in de receptie en na jaren van intensief gebruik was de receptie toe aan een make-over.

Praktisch én mooi
Er waren een aantal ruimtelijke uitdagingen waaraan het ontwerp moest voldoen. Zonder de ruimte constructief te veranderen is de ruimte nu veel praktischer ingedeeld, zodat doorgangen, de trap en ramen op hun plek konden blijven. De balie biedt nu plek aan vijf personeelsleden ipv drie! Ook hebben ze genoeg loop- en werkruimte om tijdens de hectiek van het hoogseizoen optimaal te kunnen functioneren. De werkkasten, geintegreerde postvakken, folderrek, nieuwe bureaus, verlichting, akoestiek, vloer… aan alles is gedacht!


Beleving en hospitality
Vakantiepark Ter Spegelt staat voor plezier voor het hele gezin. Zij vinden de connectie met de bezoekers erg belangrijk. Zij geven dan ook graag iedereen een hand die binnen komt bij de entree. De balie is dan ook zo ontworpen dat deze de ideale lengte heeft om dit mogelijk te maken.

Er is ook een zithoek gecreëerd voor bezoekers die in het hoofdseizoen even moeten wachten op hun beurt. Dit voorkomt een opstopping bij de ingang!

Naast alle praktische verbeteringen is het vooral de nieuwe sfeer die het verschil maakt. De bijzondere balie met verspringend logo en de prachtige muurprint zijn echte eyecatchers. Al het materiaal- en kleurgebruik en aankleding, zorgen voor een beleving die past bij Ter Spegelt.

Lekker vakantie!

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt