This two storey apartment features a spacious garden at the rear and a view of the city’s beautiful Vondel Park from the first floor. On the ground floor, a long corridor extends from one end of the apartment to the other, interconnecting the separate areas. The centrally placed staircase makes efficient use of the limited space, allowing for easy access to the upper level.

The interior encompasses fifteen different spaces, with all elements and furnishings carefully planned and designed. A rigidly geometric floor pattern, made of untreated grey Brazilian slate on the ground level and dark wooden floor paneling on the first floor, is used to emphasize the seemingly endless, internal labyrinth of space. The same stone is used for the staircase, display mounts, kitchen working surfaces, washbasins, bath and shower. The doors of the audio centre in the living room and the dining table for eight are made of solid ebony.

Kleur: Bruin
Materiaal: Massief hout
Vergelijkbare foto’s

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer