Mix landelijk modern moderne keukens van ilse damhuis stijlvol wonen modern | homify
< >
Mix landelijk modern Moderne keukens van Ilse Damhuis Stijlvol Wonen Modern
< >
Mix landelijk modern Moderne keukens van Ilse Damhuis Stijlvol Wonen Modern
< >
Mix landelijk modern Moderne keukens van Ilse Damhuis Stijlvol Wonen Modern

Mix Landelijk | Modern

De bedoeling was om het jaren dertig pand fiks te verbouwen. Hier een muur weg, daar een raam erbij. Maar al gauw waren alle binnenmuren gesloopt, was het dak er af en stonden er nog maar vier buitenmuren overeind. Dus staat er nu een zo goed als nieuw huis, inclusief een compleet nieuw interieur.

“Als je dan toch bezig bent, dan moet je het gelijk goed doen,” aldus de bewoners. Hun oog viel eind 2014 op vrijstaand huis in Twente. Het pand was prima onderhouden, maar totaal niet hun smaak. “Wat we vooral aantrekkelijk vonden, was het perceeloppervlakte. We konden het huis flink uitbouwen én een geweldige tuin aanleggen.”

Deadline: kerst

We gingen voortvarend aan de slag, met een deadline: KERST wilden de bewoners in hun nieuwe huis vieren. In een jaar tijd werd bijna het complete huis gesloopt, opgebouwd en uitgebreid. “En met de feestdagen zaten de nieuwe bewoners voldaan rondom de kerstboom.

” Het is vaak zo dat bij dergelijke omvangrijke projecten het interieur nog niet helemaal af is, dat was hier niet het geval. “Wij hadden Ilse Damhuis in de arm genomen en zij zorgde ervoor dat hier een fantastisch ingericht huis op ons wachtte, alles was tot in de puntjes geregeld’.

In hun nieuwe huis wilde het echtpaar wat meer glamour aan het interieur toevoegen. Ilse: “We hebben gekozen voor een combinatie van landelijk en modern met een subtiele glans. En ja, echt alles is nieuw.” Ilse vertelt dat de bewoners op advies van familie bij haar langs kwamen. “Ze vroegen mij mee te kijken naar hun bouwplannen en daar een ontwerp voor te maken. De indeling, waaronder ontwerp maatwerk; keuken, badkamer, kasten evenals de stijl en materiaalkeuzes, heb ik hen over alle aspecten mogen adviseren en vervolgens mogen uitvoeren’.

Een heerlijk project waar ik met veel plezier op terug kijk.

'INSPIRED' ? Doordat wij voldoende tijd uittrekken om uw persoonlijke wensen te inventariseren, kunnen wij voor u een droomomgeving creëren, die bij uw persoonlijkheid past.

Neem gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze studio | showroom (www.ilsedamhuis.nl)

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen