< >
RESIDENTIAL VILLA Ilse Damhuis Stijlvol Wonen Landelijke woonkamers tv wandmeubel,curtains,carpet,custommade
< >
RESIDENTIAL VILLA Ilse Damhuis Stijlvol Wonen Landelijke woonkamers tv wandmeubel,curtains,carpet,custommade

De nieuwe bewoners van deze prachtige rietgedekte villa wilden graag een thuis, geen showroom. We zijn eerst begonnen met een goed gesprek; wie zijn de toekomstige bewoners van deze prachtige villa en hoe willen zij leven in dit huis en wat willen ze absoluut niet?

Na alle wensen goed geïnventariseerd te hebben, ben ik begonnen met het ontwerpen. Een ontwerp van de keuken, badkamer, kastenwanden zijn hierin allemaal meegenomen. Zo hebben we ook gekeken naar de routing, waardoor we hier en daar muren hebben ingekort, verlengt of verplaatst hebben. Dit heeft geresulteerd dat elke ruimte nu praktisch benut is en prettig aan voelt.

Dit effect kun je alleen behalen door vooraf alles goed in kaart te brengen en voorkom je teleurstellingen achteraf. Door het creatief omgaan met de ruimten heb ik voor de opdrachtgevers een extra kleedruimte- annex walkin- kamer weten te creëren, wat een cadeautje aan zich was.

We hebben gewerkt met pure materialen, structuren en tinten, waaronder lichteiken, minerale muurverf en warme aarde tinten. Om het interieur een extra dimensie te geven is er goed nagedacht over de verlichting, waaronder ook wandlampen. Stijlvolle up-down lighters en sfeervolle wandarmaturen betoveren de ruimten in één oogopslag.

“Het was erg prettig dat de bewoners mij al in een vroeg stadium inschakelden. Zodoende heb ik voor hen het maximale uit de ruimte kunnen halen en kunnen ze nu heerlijk genieten van hun fantastische woning’.

Doordat wij voldoende tijd uittrekken om uw persoonlijke wensen te inventariseren, kunnen wij voor u een droomomgeving creëren, die bij uw persoonlijkheid past.

'INSPIRED' ? Neem gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze studio | showroom.


Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt