De leefruimte van deze bungalow met bosgrond is maximaal op het zuiden gericht. Heerlijk zo, die zon op het terras. De glazen wand van de woonkamer naar de ruime patio toe is zo ontworpen dat de grens tussen binnen en buiten transparant is. Hierdoor kun je van binnenuit de tuin en de rest van de omgeving optimaal ervaren. Ook op herfstdagen is het er heerlijk vertoeven vanwege de grote luifel en de vloerverwarming.

Vanuit de carport gezien lijkt de bungalow te zweven. Het is een eenvoudige architectonische ingreep met een groot visueel effect. Het woonhuis oogt strak en abstract aan de buitenkant, maar heeft een warm en gezellig interieur. De meubels in de leefruimte zijn mee ontworpen. De keuken, berging, haard, piano en de geluidsapparatuur vormen één geheel met de kastenwand.

Foto's: Christiaan de Bruijne

Credits: Foto Christiaan de Bruijne
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer