Grand Central Food Market | Interieur Ontwerp Bar – Restaurant, Tubbs design Tubbs design Bedrijfsruimten Gastronomie
Grand Central Food Market | Interieur Ontwerp Bar – Restaurant, Tubbs design Tubbs design Bedrijfsruimten Gastronomie

Grand Central Food Market: drie verschillende horecazaken samen onder één dak in het hart van de stationshal van Den Haag CS. Een visbar, een burgerbar en een wijnbar. Twee kleinere foodtrucks maken het culinaire aanbod van Grand Central Food Market compleet. In totaal beslaat het nieuwe horecaconcept een vloeroppervlakte van 450 vierkante meter en biedt het ruimte voor zo’n 300 stoelen.

Op het Haagse station worden de bekende gastroburgers van Firma Pickles geserveerd en daarnaast kan de consument terecht bij Bar Bellota, een wijnbar met verschillende soorten Spaanse hammen, en bij Saltzer, een eigentijdse visbar. Twee kleinere foodtrucks maken het culinaire aanbod van Grand Central Food Market compleet. Elk concept heeft haar eigen karakter, uitstraling en vormelementen maar ook enig overlap in stijl. De duidelijke maar transparante opdeling en de zichtlijnen binnen de grote ruimte zorgen voor een spannend geheel en goede synergie. Naast het interieurontwerp heeft Tubbs design ook het ontwerp voor de huisstijl van alle horeca concepten verzorgd.

Credits: Interior design by Frank van Rossum
Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt