Terras: terras door vonder, modern | homify
< >
Terras:  Terras door Vonder, Modern
< >
Terras:  Terras door Vonder, Modern
< >
Terras:  Terras door Vonder, Modern
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

De architecte

Gelegen aan het Vondelpark in Amsterdam een appartement met eigen lift. Naar ontwerp van interieurarchitecte Mees Hurkmans – Meesderwerk, door Vonder ingericht met Amerikaans noten en donker gekleurd eiken. Door gebruik van een select aantal natuurlijke materialen die overal terugkomen in huis, ervaar je rust en ruimte. De kleur komt alleen voort uit de gebruikte materialen.

Een centraal blok

Het centrale blok in het huis is omkleed met donker eiken, dat ook is gebruikt in de deuren en kastenwanden. In dit blok zijn verschillende functies ondergebracht, zoals de garderobe, berging, meterkast, de lift en een kastenwand. Dit element vormt een scheiding tussen de keuken, eetkamer en woonkamer, welke zich in dezelfde open ruimte bevinden. De badkamers zijn fris en licht door het witte sanitair en de witte wastafelmeubels van corian. Het zandkleurige travertin brengt op een natuurlijke manier warmte in de ruimte.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.