After renovation: door kevin veenhuizen architects | homify
< >
After renovation:   door Kevin Veenhuizen Architects
< >
After renovation:   door Kevin Veenhuizen Architects
< >
After renovation:   door Kevin Veenhuizen Architects
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Het appartement was opgedeeld in meerdere afgesloten ruimtes. De opgave was om een open appartement te realiseren met veel daglicht en een centrale keuken. Als eerste ingreep zijn de badkamer en keuken gewisseld, in beide ruimtes is een nieuwe tegelvloer gelegd. Naast een functionele ruimte is de keuken ook een open verkeersruimte geworden waardoor een traditionele gang overbodig is. Tussen de keuken, bijkeuken en badkamer zijn de originele glas in lood deuren hergebruikt als schuifdeuren. Deze staan normaal gesproken open waardoor een lange zichtlijn door het appartement ontstaat met daglicht van beide kanten.

Ook het op maat gemaakte stalen frame met eikenhouten planken heeft een hoge transparantie. Visueel scheidt de kast de keuken van de woonkamer, maar tegelijkertijd versterkt deze het ruimtelijk effect doordat er verschillende lagen ontstaat. Ook de andere interieur elementen zijn op maat gemaakt: de keuken met de terrazzo werkbladen en eiken fronten, de inbouwkast in de bijkeuken voor opslag en de wasmachine en het badkamermeubel van betonplex.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.