< >
Kleur en structuur in de woonkamer, HomeAccent Interieurbureau HomeAccent Interieurbureau Moderne woonkamers MDF Open haarden & accessoires
< >
Kleur en structuur in de woonkamer, HomeAccent Interieurbureau HomeAccent Interieurbureau Moderne woonkamers MDF Open haarden & accessoires

'Iets wat we zelf niet bedacht zouden hebben, modern maar wel wat sfeer uitstraalt, met daarin een plek voor een gashaard' dat was de opdracht die de opdrachtgevers mij gaven.

Aan de hand van het gesprek met hen, heb ik met mijn ideeën een interieurontwerp voor hun woonkamer gemaakt welke ik kon laten zien via fotorealistische impressies en daarnaast uiteraard ook de voorbeelden van de kleuren, de materialen, meubelen, gordijnen en vloer. Deze werden met enthousiasme ontvangen. Hierop volgend mochten wij ook voor hen de begeleiding voor de verbouwing op ons nemen en zijn we samen gaan shoppen bij de Woonindustrie voor de nieuwe meubelen.

Om wat intiemere plekken te creëren, heb ik de gashaard als scheidingswand gebruikt. Tevens een warme kleur op de strakke muren en als tegenhanger daarvan een stenen wand met een prachtige structuur. In het ontwerp voor de haard heb ik ook gebruik gemaakt van staal welke ook terugkomt in de stenen wand.

De strakke meubelen vormen samen met de kleuren en structuren een prachtig sfeervol geheel waarin de bewoners zich thuis voelen.

Kleur: Wit
Materiaal: MDF
Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt