Op basis van de wensen van de opdrachtgever hebben wij een helder en sprekend plan gemaakt voor deze woning.
Door een extra dimensie toe te voegen aan de grote doorlopende wand van de woning worden de plekken spannend en eigen. 

Daar waar gegeten wordt zakt de wand en wordt een bank.

Daar waar de haard staat is het een robuuste wand met aan de zijkanten schappen en ter plekke van de zitkamer wordt de wand onderdeel van deze plek, waar de tv weg kan zakken in de kast en waar extra kastruimte is .

De losse ontworpen kast werkt als room devider zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijk gevoel. De kleuren zijn zacht en harmonieus . 

Al met al een leuk project voor een zeer acceptabele prijs met aannemingsbedrijf Verhoeven Bouwt, gerealiseerd.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer