Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Sinds de bouw in 1967 is deze bungalow nauwelijks onderhouden waardoor de staat van het huis zo slecht was dat het compleet gerenoveerd en verbouwd moest én kon worden. Dit bood de mogelijkheid om het interieur en exterieur grotendeels te slopen en een eigentijdse invulling aan deze (nog steeds) moderne woning te geven.

Met oog op de toekomst wilden de opdrachtgevers een onderhoudsvrije woning. Door de houten kozijnen door aluminium en de houten boeidelen door Alucobond te vervangen en de gevel te bekleden met smalle stroken Trespa Copper Yellow kán de woning nu zonder onderhoud toe.

Naast de buitenkant is ook het interieur volledig gestript, opnieuw ingedeeld en naar de standaard van vandaag ingericht. Het interieur is licht door de grote raampartijen en de witte wanden. Door toepassing van hout en voorkeur van de opdrachtgever voor oranje is het interieur modern met een warm gevoel.

Kleur: Beige
Materiaal: Tegels
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.