In de landelijke omgeving rondom Nijverdal is deze energie zuinige woning gerealiseerd. De woning is een moderne schuurwoning. De gevels zijn van onbehandeld western red cedar, welke in de loop der tijd natuurlijk zullen vergrijzen. In het ontwerp is rekening gehouden met de positie van de woning. De royale glaspartij aan de zuidzijde biedt zicht op de landelijk ingerichte tuin. Centraal in de woning is een grote vide waardoor je in de keuken en eetkamer de hoogte van de woning ervaart. De woonkamer heeft een normale plafondhoogte, waardoor hier een intiemere ruimte ontstaat. De hoge isolatiewaarde van de gevels, de aandacht voor de luchtdichte details en de positie van de ramen zorgen voor een energiezuinige basis voor de woning. Daarnaast in het ontwerp rekening gehouden met de toekomstige plaatsing van zonnecollectoren.

Kleur: Wit
Materiaal: Glas
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer