Nieuwe gevel: huizen door arend groenewegen architect bna, | homify
< >
nieuwe gevel:  Huizen door Arend Groenewegen Architect BNA,
< >
nieuwe gevel:  Huizen door Arend Groenewegen Architect BNA,
< >
nieuwe gevel:  Huizen door Arend Groenewegen Architect BNA,
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Door het slim schakelen van ruimtes en het reorganiseren van de plattegrond is een royale begane grond ontstaan met mooie vrije overspanningen. De gevel is een samenspel van diverse ritmes: geveldelen in thermisch verduurzaamd hout, pergola balken met een grote maat en verfijnde zonwering d.m.v. aluminium louvres. Tezamen geven zij een mooi spel van licht en schaduw.

aanbouw, aluminium schuifpui, brise soleil, buiten jaloezieen, ducotop ventilatie, glas op glas hoek,houten delen, houten gevel, louvres, moderne verbouwing, open gevel systeem, overdekt terras, pergola,plankjes, twee onder een kap, verbouwing, vergunningvrij, zolder verbouwen, zonwering

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.