Verbouwing stadswoning minimalistische tuinen van b-too minimalistisch | homify
< >
Verbouwing stadswoning Minimalistische tuinen van B-TOO Minimalistisch
< >
Verbouwing stadswoning Minimalistische tuinen van B-TOO Minimalistisch
< >
Verbouwing stadswoning Minimalistische tuinen van B-TOO Minimalistisch

Voor het woonhuis in Eindhoven heeft B-TOO de gehele woning verbouwd en uitgebreid. De wens was om een gezellige moderne woning te creëren, met een strakke uitstraling en toch een warm gevoel. Door gebruik te maken van gietvloer, betonsire en een sobere en strakke vormgeving en dit te combineren met moderne meubels wordt er warmte en rust gerealiseerd. Door de badkamer uit te breiden, ontstond er de mogelijkheid om een wellness beleving te creëren. De bestaande garage is uitgebreid naar voren door middel van een glaspartij in de zijkant. In de achterzijde is er een sauna geplaatst. Vanuit de woning is het tuinontwerp verder ontworpen.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen