< >
Woonkamer van het zorghotel All-In Living Klassieke woonkamers Salon- & bijzettafels
< >
Woonkamer van het zorghotel All-In Living Klassieke woonkamers Salon- & bijzettafels

Residence Haganum is een zorghotel nieuwe stijl in een monumentaal Haags pand uit 1890. All-In Living verzorgde het complete interieurontwerp, inclusief interieurarchitectuur en styling van diverse luxe studio’s, het restaurant, de huiskamer, het kantoor, de beautysalon en een private dining.

Eind 2012 opende Residence Haganum haar deuren. Het zorghotel is gevestigd in een klassiek pand dat een complete metamorfose heeft ondergaan. Als je de entree betreedt, voel je meteen een authentieke sfeer. Het team van All-In Living vond het van zeer groot belang om dit te behouden. Het concept voorziet in vrijwel alle behoeften van de gasten, waardoor ‘Residence Haganum’ wordt ervaren als een luxe hotel. Door de keuze van zorgproducten met een luxe uitstraling, behouden bewoners hun gevoel van eigenwaarde.

De grote woonkamer is intiem door verschillende hoekjes en zitmogelijkheden. Zo wordt de ruimte afgescheiden door een waterdamphaard waarvan je vanaf twee kanten kunt genieten. De woonkamer loopt over in het restaurant. Hier kan in groepen of in de privésfeer gedineerd worden.

Wij wilden dat de bewoners zich ook in de gangen thuis zouden voelen. Daarom hangen overal door All-In Living ontworpen artworks met het thema Den Haag. Dit biedt herkenbaarheid aan de bewoners, die allemaal uit deze regio komen. Deze herkenning hebben wij ook mogelijk gemaakt door elke etage een eigen kleurstelling te geven. Hierdoor kunnen ouderen die wellicht verward zijn, toch gemakkelijk hun kamer terugvinden.

Elke (hotel)kamer heeft zijn eigen sfeer en straalt luxe en comfort uit. De zorgproducten in deze kamers zijn met zorg uitgekozen en geven eerder de sfeer van een luxueus ingerichte villa dan van een zorgappartement. Al met al is het nu een zorghotel waar men met klasse, stijl en trots kan wonen.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt