Villa in ‘t gooi moderne wijnkelders van designa interieur & architectuur bna modern | homify
< >
Villa in ‘t Gooi Moderne wijnkelders van Designa Interieur & Architectuur BNA Modern
< >
Villa in ‘t Gooi Moderne wijnkelders van Designa Interieur & Architectuur BNA Modern
< >
Villa in ‘t Gooi Moderne wijnkelders van Designa Interieur & Architectuur BNA Modern

In het televisieprogramma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ realiseerde Bertram Terpstra van Designa Interieur & Architectuur BNA een programma over een verbouwing van een uniek project in het Gooi naar een eindproduct dat gekenmerkt wordt door luxe, comfort en innovaties op het gebied van wonen. Zowel binnen als buiten. Dit unieke project bestaat uit ca. 900 m2 woonoppervlakte en heeft op ieder woonniveau een metamorfose ondergaan! Van souterrain met een zwembad, wellness, fitness, wijnkelder en bioscoop tot prachtige ontspanningsruimten. De begane grond herbergt natuurlijk alle denkbare ruimten die een totale ‘make-over’ hebben ondergaan; woon/eet- en bijkeuken, veranda, lounge, speelkamer, kantoor, powderroom, hal en andere relevante ruimten.

Op de 1e en 2e verdieping zijn volledig nieuwe indelingen ontstaan waarbij kinderkamers, badkamers, gastenverblijven en andere ruimtes aan de meest actuele verwachtingen en eisen gaan voldoen.

In totaliteit is er meubelmaatwerk, vloerafwerking, sanitair, verlichting, meubilering en stoffering op hoog niveau verwerkt.

Ook de buitenomgeving heeft een totale verandering ondergaan. 4000 m2 tuin, tuinhuis, terras, jacuzzi en een sport ‘cagefield’ heeft ook het buiten-leven veraangenaamd!

In deze serie, die als docusoap uitgezonden is op RTL 4, komen alle facetten van bouw, verbouw, van schets naar uitvoering en van idee naar realisatie aan bod.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen