< >
Modern woongeluk in Ruitersbos te Breda, van Os Architecten van Os Architecten Moderne huizen
< >
Modern woongeluk in Ruitersbos te Breda, van Os Architecten van Os Architecten Moderne huizen

Modernisering, renovatie en interne verbouwing van een jaren ’60 villa in de wijk Ruitersbos in Breda met luxe ruime woonkeuken met bijkeuken, ruime woonkamer met open haard, werkkamer, zitkamer, garage, 3 slaapkamers, 2 badkamers en maximaal uitzicht op de grote groene tuin rondom de woning. 

De bestaande villa bestond uit een aantal geschakelde kamertjes op de beganegrond omdat de vorige bewoner praktijk aan huis had. De woonkamer was al georiënteerd op de tuin.De ruimten waar de nieuwe bewoners het meest gebruik van maken zijn gericht op en gekoppeld aan de tuin. Zowel de woonkeuken als de woonkamer met zitruimte hebben maximaal zicht op de grote groene achtertuin. De facilitaire ruimten zoals berging, garage, bijkeuken en badkamers zijn gericht op de voorgevel aan de straatzijde.  

Dit ontwerp betreft de eerste fase van deze renovatie en verbouwing van deze villa in de wijk Ruitersbos in Breda. De tweede fase omvat het aanpassen van de buitengevel met nieuwe boeiboorden, dakpannen, gevelstukwerk en gevelschilderwerk. In het ontwerp van fase 1 is hier al rekening mee gehouden.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt