<
Wellness tuin verbonden met het landschap Studio REDD exclusieve tuinen Landelijke tuinen Plant,Gebouw,Bloem,vegetatie,Raam,Boom,bioom,woongebied,Struik,Onroerend goed
<
Wellness tuin verbonden met het landschap Studio REDD exclusieve tuinen Landelijke tuinen Plant,Gebouw,Bloem,vegetatie,Raam,Boom,bioom,woongebied,Struik,Onroerend goed

Helemaal tot rust komen in je eigen tuin, ken je dat gevoel?

Voor de eigenaren van deze landelijke villa is de tuin een belangrijke omgeving om tijdens de verschillende seizoenen de rust op te kunnen zoeken.

In de tuin zijn verschillende wellness elementen opgenomen, zoals een sauna en een zwemvijver. Tijdens de warme dagen vormt de zwemvijver een plek waar het hele gezin samen is. Grenzend aan de zwemvijver en het houten terras bevindt zich de saunabarrel, waar je met zo’n zes personen aan de hectiek van de dag ontsnapt.

Ook tijdens de wintermaanden is de sauna een plek om te ontspannen en de aanmaak van endorfinen te boosten. De zwemvijver vormt in deze wintertijd een belangrijke blikvanger waar je zowel vanuit de sauna als de woning van kunt genieten.

Voor de invulling van de tuin heeft Studio REDD gekozen voor beplanting die door de seizoenen heen veel beleving heeft. Denk aan wintergroene heesters, (meerstammige) bomen en siergrassen gecombineerd met vaste planten. Rondom de zwemvijver groeit zo een kleurrijk pallet aan planten. In het filtergedeelte van de zwemvijver zijn vanzelfsprekend waterplanten aangebracht. Deze planten lopen langzaam over in de border en zorgen voor een natuurlijke overgang tussen beide ruimtes. Kortom, een wellnesstuin waar je ieder seizoen veel plezier van hebt.

In 2018 verkozen tot beste Biotop zwemvijver.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt