Uitbreiding woonhuis: ramen door jmw architecten | homify
uitbreiding woonhuis:  Ramen door JMW architecten
uitbreiding woonhuis:  Ramen door JMW architecten
uitbreiding woonhuis:  Ramen door JMW architecten
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Om de wens van een fitnessruimte te vervullen is een volume geplaatst in de zijtuin van het huis. De zijtuin die in formaat groter is dan de achtertuin is tevens de plek waar het aangenaam buiten zitten is. Echter doordat de zijtuin tevens entreeruimte en oprit is, ontbreekt het aan privacy. In de nieuwe opzet wordt een patioruimte gecreëerd tussen de nieuwe fitnessruimte en een bergruimte die over een volledige privacy beschikt. Hiermee wordt ook de entree naar de voorzijde van het huis verlegd en ontstaat een ruime entree.

Kleur: Transparant
Materiaal: Glas
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.