Uitbreiding woonhuis: terras door jmw architecten | homify
uitbreiding woonhuis:  Terras door JMW architecten
uitbreiding woonhuis:  Terras door JMW architecten
uitbreiding woonhuis:  Terras door JMW architecten
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Door een jong gezin is een jaren 70 vrijstaande woning aangekocht in een beboste omgeving. Door een nieuw transparant volume aan de achterzijde van de woning te plaatsen ten behoeve van de eetkamer wordt een nieuwe verblijfplek gecreëerd aan de tuinzijde. Samen met een nieuwe speelruimte en werkkamer op de begane grond wordt het huis ingrijpend gereorganiseerd en passend gemaakt voor de nieuwe bewoners.

Kleur: Transparant
Materiaal: Glas
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.