Uitbreiding woonhuis: woonkamer door jmw architecten | homify
uitbreiding woonhuis:  Woonkamer door JMW architecten
uitbreiding woonhuis:  Woonkamer door JMW architecten
uitbreiding woonhuis:  Woonkamer door JMW architecten
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Aan een oude karakteristieke straat in Tilburg wonen de opdrachtgevers in een sobere woning uit de jaren 30. Om de woning te laten voldoen aan het huidig wooncomfort en uit te breiden voor een gezin met drie kinderen is het noodzakelijk om het wonen op de begane grond uit te breiden. Het ontwerp gaat uit van een continue ruimte die door de ruimtelijke aaneenschakeling plekken organiseert voor het gezinsleven. Een extra ruimte in de tuin welke als tuin-/ eetkamer fungeert, de verbindingszone waarin een kastenwand als een multifunctionele ruimte dient en het oude woongedeelte aan de straatzijde waar een studeer-/ tv kamer van wordt gemaakt. De tuinkamer staat ruimtelijk los van het oude woongedeelte en maakt door zijn vloeiende beweging een patio tussen het oude en het nieuwe gedeelte. Hierdoor ontstaat een aaneenschakeling van een tweetal buitenruimten. Een intieme stadspatio gevolgd door een groene achtertuin.

Kleur: Transparant
Materiaal: Glas
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.