Uitbreiding woonhuis: eetkamer door jmw architecten | homify
uitbreiding woonhuis:  Eetkamer door JMW architecten
uitbreiding woonhuis:  Eetkamer door JMW architecten
uitbreiding woonhuis:  Eetkamer door JMW architecten
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

De bestaande villa wordt uitgebreid met een tuinkamer, grotere keuken en eetkamer. De relatief donkere villa krijgt glazen gevels naar de tuin toe zodat een vloeiende overgang van binnen naar buiten ontstaat. De gevels bestaan uit verdiepingshoge aluminium puien met isolatieglas en aluminium zetwerk dakranden die de lijn van het bestaande dak volgen.

Kleur: Transparant
Materiaal: Glas
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.