Verbouwing woonhuis particlier: huizen door jmw architecten | homify
verbouwing woonhuis particlier:  Huizen door JMW architecten
verbouwing woonhuis particlier:  Huizen door JMW architecten
verbouwing woonhuis particlier:  Huizen door JMW architecten
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Door het openbreken van de dichte hoek in de woonkamer en de plaatsing van verdiepingshoge puien wordt de zichtrelatie met de prachtige tuin gerealiseerd. De interne open trap wordt in een glazen uitbouw buiten de woning geplaatst waardoor er meer ruimte in de plattegrond ontstaat en de zijtuin weer zichtbaar wordt met het noorderlicht.

Kleur: Transparant
Materiaal: Glas
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.